imatge fons header

Projecte GALP Termòfiles

Valorització de les espècies d’interès pesquer que estan incrementant pel canvi climàtic (termòfiles) a través del seu consum saludable i una pesca sostenible

Aquest projecte s’ha portat a terme a la Costa Brava durant el 2022 gràcies al finançament de la Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP) de la Unió Europea. L’estudi ha estat coordinat pel grup de recerca SeaHealth de l’Institut d’Ecologia Aquàtica (IEA) de la Universitat de Girona i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA).

Universitat de Girona (UdG)

Dr. Josep Lloret  (josep.lloret@udg.edu) (Investigador principal)

 

Sra. Stefania Minuto (stefania.minuto@udg.edu )

 

Sra. Mar Vila (mar.vila@udg.edu)

 

Sra. Esther Cañada

 

Sr. Francesc Aguer

 

 

Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA)

Sra. Elsa Lloret (elsa.lloret@irta.cat) (Investigadora principal)

 

Dr. Ricard Bou (ricard.bou@irta.cat)

 

Sra Eva Falgueres (eva.falgueras@irta.cat)

 

Sra Stella Martínez (stella.martinez@irta.cat) 

 

Sra. Gisela Quinteros (gisea.quinteros@irta.cat) 

 

Sra. Paula Carpio

 

 

 

 

Col·laboradors: 

Aquest projecte compta amb la col·laboració de GALP Costa Brava, Ajuntament de Roses; Aula Gastronòmica de Roses, diferents cuiners i experts en gastronomia de la Costa Brava; a més de les confraries de pescadors de Roses, Blanes i l’Escala; i diversos instituts d’ESO i Batxillerat.

 

 

Finançadors

 

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR