imatge fons header

GALP omega-3

Els àcids grassos omega-3: una aposta per valorar la qualitat dels productes pesquers de la Costa Brava.

Aquest projecte es porta a terme a la Costa Brava durant el 2018 i 2019 gràcies al finançament de la Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP) de la Unió Europea. L’estudi  és portat a terme pel grup de recerca SeaHealth de l’Institut d’Ecologia Aquàtica (IEA) de la Universitat de Girona i  l’Institut de Ciències del Mar (CSIC), en col·laboració amb GALP-Costa Brava i la Càtedra Oceans i Salut Humana.

 

Universitat de Girona (UdG)

Dr. Josep Lloret
josep.lloret@udg.edu

Dr. Sebastian Biton-Porsmoguer
sebastian.biton@udg.edu

Manuel Alcaide
manuel.alcaide@udg.edu

Dr. Joan San
joan.san@udg.edu

 

Institut de Ciències del Mar, Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC)

Dra. Montserrat Demestre
montse@icm.csic.es

Sr. Alfredo García de Vinuesa
agvinuesa@icm.csic.es

Dra. Sílvia Gómez
Silvi.gomezmestres@gmail.com

 
 
 

 

Col·laboradors:

Sra. Anna Masdeu

Gerent de GALP-Costa Brava

Sra. Cristina  Mañas i Sra. Míriam Pascual

Confraria de Pescadors de Palamós

Sra. Mònica Coca i Sra. Mònica Salinas 

Laboratoris Anabiol

Angel Izquierdo

Institut Català d’Oncologia, ICO

Què són els àcids grassos omega-3 i on es troben?
Objectius del projecte
La importància dels àcids grassos omega-3 per a la salut humana
Quant omega-3 es pesca a la Costa Brava
Les fonts d'omega-3 alternatives
L'Omega-3: de la conservació dels hàbitats a la salut dels peixos
Bibliografia

Guies Omega-3 de la Costa Brava

Descarrega't la Miniguia Omega-3 de la Costa Brava
Descarrega't la Superguia Omega-3 de la Costa Brava

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR