Aquest projecte es porta a terme a la Costa Brava durant el 2018 i 2019 gràcies al finançament de la Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP) de la Unió Europea. L’estudi és portat a terme pel grup de recerca SeaHealth de l’Institut d’Ecologia Aquàtica (IEA) de la Universitat de Girona i l’Institut de Ciències del Mar (CSIC), en col·laboració amb GALP-Costa Brava i la Càtedra Oceans i Salut Humana.
Gerent de GALP-Costa Brava
Confraria de Pescadors de Palamós
Laboratoris Anabiol
Institut Català d’Oncologia, ICO
Què són els àcids grassos omega-3 i on es troben?
Objectius del projecte
La importància dels àcids grassos omega-3 per a la salut humana
Quant omega-3 es pesca a la Costa Brava
Les fonts d'omega-3 alternatives
L'Omega-3: de la conservació dels hàbitats a la salut dels peixos
Bibliografia
Descarrega't la Miniguia Omega-3 de la Costa Brava
Descarrega't la Superguia Omega-3 de la Costa Brava